WELKOM OP DE SITE VAN HOLISTIC TOUCH

laat je lichaam spreken 

Ervaringen van mensen die in mijn praktijk zijn geweest

Gastenboek

Nicole
16-01-22 12:30:37
Voor Marlies,

Worden wie je bent wensen we onze kinderen toe in het vrijeschoolonderwijs. Daarom geven we onderwijs vanuit hoofd, hart, handen.
Jij nam me mee vanuit deze waarden; hoofd, hart, handen. De familieopsteling gaf me inzichten in de verschillende rollen die we allemaal met ons meenemen. De vrouw liet het toe en gaf aan dat dit nu goed voor me was. Het meisje liet zich verzorgen. Het jongetje raakte geïnspireerd en de man wist zijn focus terug te pakken.
Je hebt geholpen bij het zoeken naar mijn richting. Ik ben er nog niet maar neem rustig de bocht😊
Dankjewel.
Karin Noot
07-01-22 23:09:32
Lieve Marlies,

Ik had prijs en hoe! Zo doe je mee aan een vrouwenverwenactie en zo had ik de hoofdprijs te pakken, een heerlijk overnachting mét massage in jullie sfeervolle Bed&Bewust. Een ontzettend warm welkom en niet alleen omdat de haard al brandde maar zeker ook door jou als mens. Ik voelde me even echt gezien, gehoord en meer dan welkom. Ik ben vaker gemasseerd in mijn leven maar jij hebt gouden handjes. "Volg alleen met je aandacht mijn handen" was al ik nodig had om anderhalf uur later heerlijk zen en in mijn lijf weer op aarde te landen. Om vervolgens heerlijk in een werkelijk zalig bed te mogen glijden en dat gevoel vast te kunnen houden voor de nacht. Het uitgebreide ontbijt, met mijn dekentje onder de overkapping, maakte de Bed&Bewust beleving helemaal compleet. Dankjewel Marlies. Ik gun dit echt iedereen, gun het jezelf zou ik zeggen! Het is het waard.
Jessie Martens
06-01-22 18:51:08
lieve Marlies,

Wij zochten een fijne warme huiselijke plek om even tot rust te komen en onszelf te ontmoeten. Dat is gelukt bij jou Bed & Bewustzijn in Gilze! Je hebt ons super gastvrij ontvangen, de kachel brandde al heerlijk en je praktijkruimte ziet er top uit. De massage die wij hebben gehad was zalig en zeker voor herhaling vatbaar, net als nog eens een overnachting zoals we hebben gehad onlangs bij jou. Pure verwennerij voor lichaam en geest en hoe fijn is het voor mij en mijn partner geweest om dit alles samen als zielsmaatjes op deze manier gedeeld te hebben LOVE RULES!! Bedankt voor je liefdevolle en goede zorgen en tot de volgende keer!

Liefs Jessie
AnneMarie
04-12-21 12:28:30
Lieve Marlies,

Wat een ervaringsfeestje hebben wij bij jou gehad!

Het begon met mijn man die zei “houd die datum vrij want dan heb ik een verrassing voor je.” Leuk, leuk! Dit werd gevolgd door een ritje geblinddoekt in de auto naar wist-ik-veel-waar.
Aldaar een hartelijke ontvangst met een drankje en een lekkernij. Sfeer impressie: mooie, rustgevende en behaaglijke ruimte met zithoek, massagetafel, een bijzonder mooie zelfgemaakte houten trap puur natuur én Marlies die helemaal zichzelf is waardoor je direct op je gemak bent.
Daarna een relaxte en leerzame kennismaking met het masseren in deze rustgevende omgeving waar de tijd even stil lijkt te staan.
Manlief had voor ons gekozen voor een schouder-nek-rug massage bij elkaar. Wat een verademing! Je wordt er heerlijk ontspannen van. En echt, je leert veel op zo’n middag!
We sluiten de massages in alle rust af en krijgen alle tijd om bij te komen en na te praten onder het genot van nog een drankje en iets lekkers.
De volgende keer boeken we ook een overnachting erbij om nóg langer na te genieten. Want oh, de sfeervolle buitenruimte met open haard en cozy zithoek zijn zeer aanlokkelijk…

Lieve groet,
Tonen: 5  10
E-mailen
Bellen
Map
Info