WELKOM OP DE SITE VAN HOLISTIC TOUCH

laat je lichaam spreken 

                

Mini Retraite

 

In de flow is er in mijn praktijk een nieuw concept ontstaan

 

Bed & Bewustzijn

 Zou jij ook wel eens even willen uitrusten, tijd nemen voor jezelf, stap op de plaats maken en uitzoomen om te kijken waar je in je privé of werk allemaal mee bezig bent? Dan is dit wellicht iets voor jou. 1 dag een plek helemaal voor jezelf.

Mijn praktijk in Gilze leent zich hier uitstekend voor. (alle voorzieningen zijn aanwezig)


* Stilstaan bij jezelf door middel van een massage evt. in combinatie met een van de  begeleidingsvormen  die ik aanbied.

* In je eigen huisje blijven onder de veranda met openhaardje aan en een goed boek of muziek of je kan de natuur opzoeken. 

* Sommige werkvormen lenen zich er ook voor om dit tijdens een wandeling in een van de mooie bossen in de omgeving te doen. 


Zoals je leest is er veel mogelijk


De sessie is op maat. Samen met jou gaan we onderzoeken wat jouw vraag of thema is en daar pas ik de sessie op aan


De ruimte is geschikt voor maximaal 2 personen. Misschien vind je het fijn om dit arrangement te boeken met je partner, goede vriend(in) of familielid. Zij zijn dan niet verplicht om een sessie te doen maar behoort wel tot de mogelijkheden.


Kosten:

Wanneer je het zelf betaalt;

* 1 persoon € 230,00 voor 1 overnachting, ontbijt en een 2 uur durende massage/sessie ( de massage/sessie  is gedeeltelijk te declareren bij je zorgverzekeraar ) incl. btw  Optioneel: 2 nachten    

 * 2 personen € 320,00 voor 1 overnachting voor 2, ontbijt en een 2 uur durende massage/sessie voor 1 persoon. Optioneel; Massagesessie voor 2 de persoon € 120,00 voor 2 uur alles incl. btw 


Wanneer het bedrijf waarvoor je werk het betaalt; 

* 1 persoon € 380,00 voor 1 overnachting, ontbijt en een 2 uur durende coaching-/massagesessie incl. btw


Voel je welkom,

groetjes Marlies
informatie en/of maken van een afspraakDe openhaard onder de veranda

E-mailen
Bellen
Map
Info